SERVİS

PERİYODİK BAKIM

Alfa Jeep Servis periyodik bakım hizmetinde; aracınızın motor yağını, üreticinin önerdiği marka yağ ile değiştiriyoruz. Hava, yağ ve polen filtrelerini de motor yağı değişimi ile birlikte yapıyoruz. Her iki periyodik bakımdan birinde yakıt filtresini değiştiriyoruz. Antifriz, silecek suyu, fren hidrolik yağı gibi sıvıları kontrol ediyoruz. Eğer araç elektronik işletim sistemine sahipse, bilgisayara bağlayıp kontrollerini sağlıyoruz.

MEKANİK

Alfa Jeep Servis, deneyimli kadrosu ve yeni teknoloji donanım ve yazılıma sahip ekipmanlarıyla aracınızın mekaniğinin doktoru.

 

Başta Jeep, Alfa Romeo, FIAT ve Lancia markaları olmak üzere tüm model ve marka araçlarınızın mekanik bakım ve onarım işlerini gönül rahatlığı ile Alfa Jeep Servis’e yaptırabilirsiniz.

KAPORTA BOYA

Alfa Jeep Servis, bir yetkili servisten alacağınız hizmetlerin tümünü sunmakta.

 

Bünyesinde bulunan kaporta fırın boya atölyesiyle, sigorta-kasko anlaşması olsun ya da olmasın aracınızın bakım ve onarımını kusursuz yerine getiriyoruz.

ELEKTRONİK

Otomobiliniz ister yeni ister eski olsun, Jeep, Alfa Romeo, FIAT veya Lancia ise elektronik kontrol, bakım ve onarım işlemleri için güvenle Alfa Jeep Servis’e getirebilirsiniz.

 

Son teknoloji bilgisayar ve sürekli güncellenen yazılımlı ekipmanlarımızla aracınızın tüm elektronik sorunlarını hızlıca tespit ediyor ve çözüm sağlıyoruz.

KLİMA SİSTEMLERİ

Alfa Jeep Servis olarak; klima sökülüp, takılması, klima gazı doldurulması, polen filtre ve klima bakımı, klima tamiri, klima kompresörü tamiri, klima yedek parçaları satışı hizmetlerini de vermekteyiz.

7/24 YOL YARDIM

Alfa Jeep Servis olarak Türkiye’deki özel servislerden farklı olarak 7/24 Yol Yardım Hizmeti de vermekteyiz.

Olmaz ama Jeep, Alfa Romeo, FIAT veya Lancia aracınızla yolda mı kaldınız? 0 534 797 07 98’i arayın. Servis danışmanımız sizinle hemen ilgilenecek, aracınızı servisimize çektirerek, bakım ve kontrollerini sağlayacaktır.

SİGORTA VE KASKO İŞLEMLERİ

Alfa Jeep Servis olarak birçok sigorta şirketi ile anlaşmalı olarak çalışmaktayız.

 

Kapsam dahilinde bakım, onarım, değiştirme ve tamirat işlemleriniz için poliçe numaranızı bilmeniz yeterli. Ekibimiz gerekli prosedürü yerine getirerek, otomobilinizi en kısa sürede yenileyecektir.